ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики виводять на нові позиції раніше «зниклі» танки

|

tanks_12_650x410В районі селища Старобешеве Донецької області зафіксовано перекидання до 400 бойовиків, а також восьми танків і понад 30 ББМ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“В районі Старобешева зафіксовано перекидання до посиленого мотострілецького батальйону бойовиків (до 400 осіб, при восьми танках і понад 30 ББМ)”, – написав він.

За інформацією Тимчука, в районі Моспиного зафіксовано 18-20 танків і близько 25-30 ББМ, частково окопаних і замаскованих, а частково – в маршових колонах, а також одна батарея 122-мм РСЗВ “Град” на марші північніше самого Моспиного.

Також зафіксовано маневрування на передньому краї у Донецьку (Київський і Кіровський райони) 14 одиниць танків терористів.

“Зафіксоване перекидання в район Брянки батареї гаубиць Д-30 (“зниклі” раніше з Луганських майданчиків). Через Алчевськ і Стаханов по Бахмутській трасі перекинуті 152-мм САУ 2С3 “Акація” (чотири одиниці)”, – зазначив координатор групи “Інформаційний спротив”.

Крім того, північніше Новоазовська зафіксований маневр артилерійських підрозділів бойовиків – зміна позицій трьома 122-мм САУ 2С1 “Гвоздика”, пізніше зафіксовані західніше Хомутовського степу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *