ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики продовжили обстріли позицій сил АТО з артилерії – Тимчук

|

Бойовики протягом останньої доби продовжували активно застосовувати артилерію для обстріл позицій українських військ. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують здійснювати активні обстріли позицій українських військ, використовуючи, крім піхотних озброєнь, ствольну (122-мм і 152-мм) і реактивну (РСЗВ) артилерію”, — написав він.

За інформацією “ІС” в районі Широкиного і північніше бойовики використовували 120-мм і 82-мм міномети. Крім того, зафіксовано застосування 152-мм артилерії в цьому районі.

Також Д.Тимчук повідомив про обстріли Опитного, Водяного і Авдіївки де після артилерійських обстрілів зі 122-мм гаубиць, до переднього краю висунулося 2 бронегрупи терористів (1-2 танка і 3 −4 ББМ кожна), які прицільно обстріляли передові позиції українських військ. Зустрівши опір укарїнських військ, бойовики відійшли в район Спартака.

Також Д.Тимчук відзначає активність бандфомувань в районі Сокільники-Кримське-Новотошківка, де бойовики використовували для обстрілів позицій сил АТО автоматичні гранатомети АГС-17 і великокаліберні кулемети.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *