ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пожежі на нафтобазі у Василькові загинув львів’янин

|

Глазков

Вчора, 9 червня, під час виконання своїх службових обов’язків трагічно пішов з життя рятувальник зі Львова Максим Глазков. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

«У тривожному й драматичному калейдоскопі подій сучасності його подвиг не забудеться й не промине, а буде свідчити у вічності про те, що «немає більшої Любові, як віддати своє життя за друзів своїх».  Бракує слів, які б у повній мірі висловили  жаль, тугу і скорботу за нашим випускником, якого всі пам’ятаємо. Схиляємося в журбі й висловлюємо щире  і  глибоке співчуття рідним і близьким Героя», -йдеться у повідомленні про загибель.

Народився Максим Глазков  7 травня 1977 року у Львові. У 1997 р. закінчив Львівське пожежно-технічне училище за спеціальністю «організація та техніка протипожежного захисту». Пройшов службовий шлях від начальника караулу до заступника начальника відділення планування та документального забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення  Головного управління ДСНС України у Київській області.
Нагадаємо, що у Київській області під Васильковим увечері 8 червня загорілися цистерни на нафтобазі. Погасити вогонь не вдається досі, на території лунають вибухи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *