ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль Zaxidfest переїжджає з України

|

Захід-фест uk.wikipedia.org

Музичний оpen air фестиваль Zaxidfest, який традиційно проходить у селі Родатичі на Львівщині, можуть перенести з України в Польщу. Про це організатор фестивалю Яків Матвійчук розповів в інтерв’ю The Insider, передає Еспресо.TV.

Як розповів Яків Матвійчук, причиною став величезний відсоток людей з-за кордону на фесті минулого року.

«Відсотків 7. Я вважаю, це багато. Причому, не Білорусь чи Росія, а Європа. В нас навіть були люди з Австралії й Канади. Коли я спілкувався з поляками, вони були дуже здивовані проектом. Вони кажуть, що в них багато фестивалів, але там ціни… І, головне, – їх цікавить треш, побухати, познайомитись з дівчатами і т.д. І цей прикол, що в нас можна принести з собою їжу і алкоголь… В них взагалі квадратні очі були. Вони кажуть: “Для чого? У вас і так пиво коштує 50 євроцентів! Для чого з собою ще щось нести?!”. У них же не можна – пий пиво по 3-4 євро за бокал. І вони кажуть, що от нам би такий фестиваль в Польщі. І я задумався… Там звичайно цінову політику можна зберегти дешеву і за рахунок цього можна взяти оборотом – буде суттєво більша кількість відвідувачів. Ну але і витрати будуть суттєво вищими. На разі все на стадії переговорів і зацікавлених інвесторів, які вивчають цифри», – зазначив Матвійчук.

Організатор фестивалю зауважує, що не може собі дозволити жити за рахунок фестивалю. Також він додав, що не хотів би покидати Україну.

Нагадаємо, цьогоріч фестиваль відбудеться з 14 по 16 серпня.

Фото: uk.wikipedia.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *