ОСТАННІ НОВИНИ

Добродомов звернувся до Полторака щодо дій Бродівського військового комісара

|

Народний депутат України, лідер «Громадського руху «Народний Контроль» Дмитро Добродомов обурений діями комісара Бродівського об’єднаного районного військового комісаріату Ярослава Анклевича щодо отримання ним статусу учасника бойових дій у зв’язку із використанням свого службового становища. Нардеп звернувся до міністра оборони України Степана Полторака з вимогою провести службове розслідування за фактом даної справи, повідомляє прес-служба нардепа.

У депутатському зверненні Дмитро Добродомов просить поставити питання про звільнення Ярослава Анклевича зі займаної посади.

«На жаль, такі випадки, з присвоєнням собі звання учасника бойових дій не є поодинокі. Ми вже розкрили цілу мережу високопосадовців з уряду, з Генеральної прокуратури, навіть, з Адміністрації Президента. Щодо даного випадку, то він буде винесений на найближче засідання Комітету. Ми дамо доручення і правоохоронним органам, а також міжвідомчій комісії, на якій підставі було видано Бродівському комісару  посвідчення учасника бойових дій та ким саме це було затверджено. Безперечно, що з Анклевича треба знімати це звання, за такі дії його треба звільняти з роботи. Я вважаю, що варто ініціювати порушення кримінальної справи, як підлог службових документів. Це максимально треба популяризувати, щоб іншим було недоладно», – наголошує секретар парламентського Комітету протидії корупції Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що військовий комісар Бродівського об’єднаного районного військового комісаріату Ярослав Анклевич отримав посвідчення учасника  бойових дій за супроводження волонтерської допомоги для третього батальйону територіальної оборони на Схід. Комісар пробув у зоні АТО всього 4 дні. Проте водночас велика кількість військовослужбовців в гарячих точках на Сході нашої держави , не можуть користуватися передбаченими законодавством пільгами через відсутність даного посвідчення.

Текст депутатського звернення Дмитра Добродомова додається.

_20150609_15371601 (1)

_20150609_15595300 (1)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *