ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики протягом дня 40 разів шмаляли по силах АТО

|

В зоні проведення АТО ситуація залишається не спокійною. Протягом сьогоднішнього дня бойовики здійснили 40 обстрілів позицій українських військ

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-центр АТО.

“З початком доби в районі Луганська проросійські найманці двічі обстрілювали Трьохізбенку з 152-мм артилерійських систем. Новотошківське потрапило під удар РСЗВ “Град”.

З гранатометів бойовики обстрілювали Сокольники, Щастя й знову Новотошківське.

Після того, як в першій половині дня зі 120-мм мінометів та 122-мм гаубиць російсько-терористичні бандформування обстріляли Піски та Опитне, після опівдня поблизу Донецька по позиціях українських військ гатили ворожі танки.

По Широкій Балці, що на Артемівському напрямку, підконтрольні російській владі злочинці вели вогонь із мінометів калібрів 120 та 82 мм. Золоте та Попасна обстрілювались зі стрілецької зброї та гранатометів. В районі Луганського наших бійців обстрілював ворожий снайпер. Він був виявлений та знешкоджений.

5 разів практично з усіх зразків озброєння проросійські бандформування били по Широкиному. Зокрема зі 152-мм артилерійських систем, гранатометів, 120-мм та 82-мм мінометів”, – йдеться у повідомленні військових.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу поранень зазнали сім українських військових.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *