ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України сьогодні проведе генеральну репетицію перед Люксембургом

|

Сьогодні, 9 червня, збірна України проведе контрольний матч з Грузією в рамках підготовки до відбірної зустрічі на чемпіонат Європи-2016 проти збірної команди Люксембургу. «Синьо-жовті» та «біло-червоні» між собою зіграють в Австрії, де підопічні Михайла Фоменка знаходяться на зборах.

Слід зауважити, що в обоймі національної команди України на сьогоднішній день знаходяться всі основні футболісти. Хіба що з-за дискваліфікації на підготовку не полетів захисник «Дніпра» Артем Федецький. У команді Фоменка знайшлося місце і для новачків. Вперше виклики отримали Максим Малишев («Зоря») та Павло Ксьонз («Дніпро»).

Грузія вже практично не має шансів отримати путівку на Євро-2016. Натомість Україна досі продовжує боротьбу за квитки до Франції. Аби ще на крок наблизитися до країни моди, “синьо-жовті” не мають права спіткнутися у поєдинку із Люксембургом. Цей матч 14 червня прийме “Арена-Львів”.

Сьогоднішній поєдинок Україна – Грузія відбудеться на стадіон “Кунштрасен Линцер”. Пряма трансляція  о 21:00 на каналі Україна і Футбол 2.

Фото: www.ffu.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *