ОСТАННІ НОВИНИ

У радіусі 2 км від палаючої нафтобази евакуюють мешканців

|

пожежа

У селищі Глеваха продовжує функціонувати Штаб пожежогасіння на чолі з Головою ДСНС Миколою Чечоткіним. Як повідомила Львівському порталу прес-служба ДСНС, наразі починають відселяти громадян з 2-кілометрової зони від місця подій.

“Розпочалося тимчасове відселення  громадян з 2-км зони від межі пожежі. У разі необхідності буде здійснюватися відселення людей з 10-км зони. Наразі розпочалася локалізація пожежі. Для нарощування сил та засобів залучено рятувальників з Житомирської, Черкаської, Чернігівської областей, які наразі здійснюють моніторинг ситуації. Основні зусилля спрямовані на недопущення поширення вогню в бік військової частини, що розташована в  50 метрах від  межі пожежі”, – повідомив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

Він також зазначив, що ситуація повністю контрольована і явної загрози для життя людей немає. Проте існує ймовірність повторення вибухів.

Нагадаємо, що пожежу на нафтобазі у Київські області намагаються загасити ще зі вчорашнього вечора. На допомогу рятувальникам прийшли сили Нацгвардії, а вогонь в той час добрався до лісу.

Фото: Богдан  Кутєпов, Hromadske.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *