ОСТАННІ НОВИНИ

У Парку культури можна безкоштовно взяти почитати книгу на один день

|

lib1

У неділю, 7 червня, у Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького відбулось офіційне відкриття проекту «Бібліотека одного дня». Відтепер і впродовж літа відвідувачі матимуть змогу безкоштовно випозичати книжки з колекції «Бібліотеки…», терміном на один день. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Під час відкриття також провели літературний квест для справжніх поціновувачів активного та інтелектуального відпочинку. Кілька команд розіграли між собою комплекти літературних нагород, які надали видавництва. Беззаперечними переможцями стала команда «Мультики», котра справилась із завданнями за 2 год, друге місце посіла команда «Маделунга», і третій комплект нагород вручили команді «Саша і Ко».

«Бібліотека одного дня» – це перший проект Кластеру видавничої діяльності та поліграфії у Львові. Координатором Кластеру є Інститут міста.

«Один з пріоритетів кластера – промоція книгочитання. І цей проект націлений створити новий формат відпочинку для мешканців міста, що охоплює як приємний відпочинок на природі, так і культурний відпочинок з цікавою книжкою в руках», – зазначила Марія Салієнко, менеджер кластера видавничої діяльності та поліграфії у Львові.

Партнерами проекту є Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, Інститут міста, Департамент економічної політики Львівської міської ради, Інститут економіки та менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», Central Park терасса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *