ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові іноземці напали з ножем на двох чоловіків

|

з ножем

Вчора вночі двоє іноземців побили двох чоловіків та заподіяли одному з них ножове поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

«До Франківського райвідділу міліції, 8 червня, звернулися 32-річний львів’янин та 34-річний мешканець міста Чернігова. Чоловіки розповіли, що коли вони знаходилися на одній з вулиць міста, близько першої години ночі, двоє невідомих побили їх, забрали мобільний телефон «LG» та гроші. Крім того, одному з потерпілих нападники ножем заподіяли тілесні ушкодження», -йдеться у повідомленні.

«Ми встановили особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення. Ними виявилися 31-річний та 17-річний іноземці. Працівники патрульно-постової служби затримали підозрюваних неподалік скоєння злочину та вилучили у них речові докази – мобільний телефон «LG» та ніж», – розповів начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Підозрюваних затримали у порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *