ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр економічного розвитку вивчає можливості Львівщини

|

DSC_1269_1433842169_613x438

Міністр економічного розвитку, торгівлі та промисловості України Айварас Абромавичус сьогодні, 9 червня, прибув до Львова з робочим візитом. Як повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської ОДА, міністр уже встиг зустрітися з керівництвом області.

Зокрема, на зустрічі з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою Айварас Абромавичус порушив питання підтримки за рахунок кредитних коштів Національного китайського банку проекту будівництва шахти з видобутку коксівного вугілля дочірнім підприємством “Сі-Сі-Ай-Любеля”.

Олег Синютка поінформував міністра, що у Львівській області вже реалізовують проекти за рахунок коштів Республіки Польща на прикордонні дороги та митну інфраструктуру на суму 100 мільйонів євро.

DSC_1263_1433842173

Також на зустрічі обговорили прокладення євроколії до Львова та створення логістичного центру.

Крім цього, за даними прес-служби, під час зустрічі сторони обговорили питання розвитку індустріальних парків та уніфікації переліку адміністративних послуг.

Також ще сьогодні у Львові Айварас Абромавичус планує зустрітися із представниками бізнесу та ознайомитися з виробничими потужностями корпорації “Електрон”.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *