ОСТАННІ НОВИНИ

Маленькі художники мрії про країну втілили через свою творчість

|

unnamed (1)Три тижні у Львові триватиме виставка робіт маленьких художників «Барви моєї України». Про це Львівському порталу повідомили організатори виставки.

Урочисте відкриття IX виставки творчих робіт учнів авторської «Школи мистецтв Оксани Бондарук» «Барви моєї України» відбудеться у п’ятницю, 12 червня, о 16.00 у Львівському культурно–мистецькому Центрі «Art-e-fakt galereЯ» (вул. К. Левицького 17).

Вхід – безкоштовний!  Виставка триватиме три тижні – від 12 червня до 5 липня (щодня від 11:00 до 20:00).

«Барви моєї України» – це втілені мрії маленьких художників про свою країну, її несамовиту красу та щасливе, квітуче майбутнє! На експозиції представлені тематичні образотворчі та декоративно-прикладні роботи дітей віком від 3,5 років. Усі вони є результатом копіткої роботи вчителів з учнями за оригінальною освітньою програмою та методикою інтерактивного навчання, розробленою художником, педагогом та соціальним діячем Оксаною Бондарук – автором, засновником і керівником Львівського культурно–мистецького Центру «Art-e-fakt galereЯ», Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Лялькar`t» та соціально-мистецького проекту «Львів-Ленд».

Уже понад 17 років вихованці «Школи мистецтв Оксани Бондарук» є випускниками творчих навчальних та вищих мистецьких закладів, учасниками  виставок, лауреатами фестивалів, дипломантами всеукраїнських та міжнародних конкурсів, роботи яких отримали і отримують суспільне визнання.

unnamedУ рамках виставки «Барви моєї України» від 12 червня до 5 липня, за доброю традицією «Art-e-fakt galereЯ», відбуватимуться доброчинні соціальні заходи: безкоштовні майстер-класи, відеолекції, майстер-шоу, театральні дійства, забави, конкурси, зустрічі та святкування, а також у галереї працюватиме дитячий кінозал. Безкоштовний показ кіно та мультфільмів забезпечує кіноклуб «California Lviv».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *