ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко їде дивитися, як горить нафтобаза під Києвом

|

Мер Києва Віталій Кличко їде на місце пожежі нафтобази у Київській області. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

«Їду у Васильківський район, аби на місці проконтролювати, як працюють київські служби, задіяні в локалізації та ліквідації пожежі», – написав Кличко.

Він зазначив, що пожежа на нафтобазі під Києвом вже призвела до трагічних наслідків, є жертви, з деякими рятувальниками не можуть зв’язатися.

«На даний момент обстановка складна. Київ допомагає, чим може. Зараз у гасінні пожежі беруть участь 26 одиниць техніки київського гарнізону ДСНС і понад 100 осіб особового складу. На місці працюють 11 машин київської швидкої допомоги», – наголосив Кличко.

Він також додав, що столичні лікарні та опіковий центр перебувають у режимі повної готовності, щоб приймати людей.

«Що стосується екологічної ситуації, на під’їздах до столиці два пости – з боку Обухова та по одеській трасі – проводять заміри на наявність в повітрі продуктів горіння. Я дав вказівку всім службам столиці оперативно повідомляти киян про поточну обстановку», – підкреслив мер Києва.

Нагадаємо, 8 червня у Київській області на території нафтобази під Васильковом спалахнула пожежа.Сьогодні вранці Аваков повідомив, що на нафтобазі стався потужний вибух, унаслідок якого загинули пожежники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *