ОСТАННІ НОВИНИ

Загарія вигнав міліціонера-хабарника

|

У Львові працівника міліції, котрий був затриманий під час отримання неправомірної вигоди, звільнено з правоохоронних органів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

27

За словами головного міліціонера Львівщини Дмитра Загарії, працівника одного з райвідділів міліції Львова, котрий вимагав неправомірну вигоду у сумі двох тисяч доларів США за не притягнення особи до кримінальної відповідальності, звільнено з органів внутрішніх справ.

«За грубі порушення службової дисципліни, положень Закону України «Про міліцію», Дисциплінарного статуту ОВС України, що призвело до надзвичайної події – розпочатого кримінального провадження та дискредитації правоохоронних органів на працівника райвідділу накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ. Відповідний наказ мною підписаний», – повідомив Дмитро Загарія.

Звільненому правоохоронцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі до шести років.

Також до дисциплінарної відповідальності притягнуто ряд керівників підрозділів ОВС Львівщини «за відсутність дієвого повсякденного контролю за діяльністю підпорядкованих працівників» та «за недостатній управлінський вплив на підпорядковані підрозділи». Ілюстрація: dzvin.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *