ОСТАННІ НОВИНИ

Ув’язнили солдата, який забив до смерті побратима

|

Яворівський районний суд Львівської області виніс вирок сорокарічному військовослужбовцю однієї з військових частин Львівщини, який, порушуючи статутні правила взаємовідносин між військовослужбовцями, заподіяв умисні тяжкі тілесні ушкодження співслужбовцю, що спричинило смерть потерпілого. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Грати

У суді доведено, що 15 лютого 2015 року рядовий «Г» самовільно залишив місце служби та вирушив у напрямку автозаправки при автомобільній дорозі Яворів – Немирів. На його пошуки відрядили дві групи, одній з яких вдалося наздогнати військового та вмовити його повернутися. У цей же час до них підбіг рядовий «П» та, будучи невдоволеним виконанням наказу командира щодо пошуку зниклого військовослужбовця, вирішив провчити останнього, умисно нанісши рядовому «Г» численні удари рукою і ногою. Отримані тяжкі тілесні ушкодження призвели до смерті потерпілого.

Як повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Михайло Верцімага, 5 червня 2015 року суд визнав винним рядового «П» в умисних тяжких тілесних ушкодженнях, які спричинили смерть та порушенні статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями.

Злочинцю призначено покарання у вигляді семи років позбавлення волі. На судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

Прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *