ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патріотичне свято об’єднало дорослих і дітей

|

_MG_0740

У неділю, 7 червня, львів`яни мали змогу весело та корисно провести час на святі «Я і Україна». Дійство відбулось на території школи №92 (вул. Шевченка, 390). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Народного контролю».

Організаторами виступили «Громадський рух «Народний контроль» та «Народна Самооборона» Львівщини.

_MG_0598

Дітей та дорослих , яких зібралось декілька сотень, розважали  аніматори та виступи дитячих колективів. Також відвідувачі мали змогу брати участь в козацьких іграх та цікавих конкурсах.

Організатор свята координатор «Громадського руху «Народний контроль» Михайло Дідух розповідає, що свято мало патріотичний характер.  Зокрема,  діти за допомогою відбитків рук розфарбовували карту України національними кольорами.

_MG_0791

«Згодом, цю мапу та інші дитячі малюнки передадуть у зону АТО», – додає Михайло Дідух.

Такі подарунки, за словами голови депутатської групи «Народний контроль» у Львівській міській раді Валерія Веремчука на почесному місці у військових – біля серця або біля автомата.

_MG_0586

Активістам Громадського руху «Народний контроль» та волонтерам вдалось зібрали 3 тисячі євро на автомобіль «Пежо», який уже 17 червня разом з дитячими малюнками передадуть у зону АТО.

Варто зазначити, що свято відвідав один із захисників України, Андрій Гогендорф, який незабаром їде у зону бойових дій на новому Пежо, щоб далі гідно виконування свої обов’язки.
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *