ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський військово-медичний госпіталь отримав реанімобіль українського виробництва

|

реанімобіль Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» придбало автомобіль швидкої медичної допомоги за ₴750 тис. у заводу «ЕлектронМаш» ДП ПАТ «Концерн-Електрон». Карету швидкої допомоги передали Військово-медичному клінічному центру Західного регіону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цей автомобіль швидкої допомоги типу В розроблено та обладнано для транспортування пацієнтів, здійснення основного медичного догляду та нагляду за ними.

«Сьогодні ми виробили для госпіталю такий варіант автомобіля швидкої допомоги. Це повнопривідна машина, у неї хороші якості транспортного засобу. Взагалі, ми вже виробили декілька автомашин. Сьогодні вони вже працюють. Ця машина є адаптована до наших доріг, особливо в гірських районах, в місцях ведення АТО. Автомобіль має можливість швидко пересуватися, за габаритами, за довжиною і висотою – значно збільшений. Машина наповнена необхідним сучасним медичним обладнанням. Можна надавати допомогу, взявши і дистанційні медичні обладнання. Ми намагаємося допомагати госпіталю. І минулого, і цього року ми надали благодійну допомогу – закупляємо електронне медичне устаткування і передаємо госпіталю», – розповів президент ДП ПАТ «Концерн-Електрон» Юрій Бубес.

Вартість закупівлі – ₴750 тис. Саме за стільки запропонував автомобіль «Концерн-Електрон».

Автомобіль ЕМ-320.12 “Електрон” призначений для експлуатації у складних погодних умовах та в умовах бездоріжжя.

В комплект оснащення автомобіля входять засоби перенесення та іммобілізації пацієнта, обладнання для вентиляції легенів (стаціонарний і переносний кисень та інші пристосування), портативна система контролю дихання, дефібрилятор з реєстратором показників пацієнта, діагностична апаратура, в т.ч. електрокардіограф, інфузійна система, комплекти перев’язувальних матеріалів і засобів догляду за пацієнтом та відповідні медикаменти.

Місткість автомобіля: в кабіні – 2 чол., у медичному салоні – 2-4 чол. + 1 на ношах.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *