ОСТАННІ НОВИНИ

Гулянка військових на озері завершилась вогнепальним пораненням дівчини

|

На Рівненщині гулянка військовослужбовців військової частини Маріуполя завершилась вогнепальним пораненням дівчини на озері. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України.

29

Повідомлення про вогнепальне поранення дівчини надійшло 7 червня близько 20 години з обласної клінічної лікарні. До лікарні, з зони відпочинку поблизу села Бичаль Рівненського району, госпіталізували 22-річну жінку з вогнепальним пораненням стопи.

Міліціонери, які виїхали на місце події встановили, що дівчина відпочивала разом з двома військовослужбовцями військової частини Маріуполя, які приїхали на Рівненщину по мобілізованих громадян. Чоловіки на вихідні поїхали на озеро. Там познайомились з компанією молодих людей, з якими розпивали алкоголь. Серед них була і постраждала, яка є з уродженкою Хмельницької області.

Один з військовослужбовців мав при собі табельну вогнепальну зброю. Дівчина попросила дозволу вистрілити вгору з пістолета. Коли військовослужбовець перевіряв наявність патрона в патроннику, з невідомих поки причин, стався постріл. Куля влучила в ногу дівчині, в результаті чого вона отримала наскрізне вогнепальне поранення правої стопи.

Міліціонери вилучили табельну вогнепальну зброю для проведення балістичної експертизи. Відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці освідчили чоловіків на стан алкогольного сп’яніння. В одного з них алкотестер показав 1,12 проміле, в іншого – 1,93. Військовослужбовці доставлені до Рівненського районного відділу міліції для проведення слідчих дій та встановлення всіх обставин події.

Медики прооперували дівчину, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Для проведення подальшого досудового розслідування матеріали кримінального провадження будуть скеровані до військової прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *