ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра визначатимуть «найсильнішого малюка» Львова

|

Завтра, 6 червня, маленькі львів’яни випробовуватимуть свою силу в стронгмені. Офіційні дисципліни, зіркові судді – все як у дорослих, лише по-дитячому. Змагання відбуватимуться в рамках загальноміського чемпіонату «Богатир Львова».

Також більше десятка студентів змагатимуться за звання найсильнішого студента міста Львова у п’яти класичних вправах стронгмену: LogLift або підйом колоди, вагою 70-90 кг; Yok або «коромисло», вагою 200-270 кг на 30 м; DeadLift або тяга з підлоги 150-170 кг; Tire Flip або кантування покришки, вагою 360 кг; Konan Circle або коло Конана – 220 кг на відстань.

Суддею виступить найсильніша людина світу та срібний призер «Arnold Classic 2015» Володимир Рекша. Він же судитиме і дітей, які підніматимуть гантелі на час, кантуватимуть маленьке колесо та триматимуть чемодани.

«Ми запрошуємо дорослих і дітей прийти та долучитись до свята для усієї родини. Не лише побачити неймовірне силове шоу, а й самому спробувати свої сили», – розповіла Марта Присяжнюк, співорганізатор заходу від товариства допомоги «Свербивус».

На учасників змагань та глядачів чекатимуть призи від спортивно-розважального комплексу «Апекс», центру сімейного дозвілля «Булька» та дитячих центрів «Веселка» і «Веселий вулик».

Початок о 14:00 год. біля пам’ятника І. Франку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *