ОСТАННІ НОВИНИ

П’яту добу шукають хлопця, який зник на Ясницькому кар’єрі

|

На Львівщині вже п’яту добу розшукують 21-річного Володимира Матвіївого. До пошуків хлопця залучені близькі, правоохоронці, спецслужби та просто небайдужі львів’яни, передає кореспондент Львівського порталу.

9

За даними прес-служби ГУ МВС України у Львівській області, правоохоронці внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення про умисне вбивство з додатковою кваліфікацією «безвісно зниклий».

«Ми залучали до пошуків кінолога з собакою, опитали вісьмох свідків, наразі проводимо ряд інших слідчих дій. Також залучені працівники рятувальних служб, спеціалісти Державної служби з надзвичайних ситуацій, проте, нажаль, результату поки що немає», – розповів начальник Яворівського райвідділу міліції підполковник міліції Ігор Муха.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто може допомогти встановити місцеперебування безвісно зниклого або володіє інформацією про обставини його зникнення, звертатись за тел. (0259) 2-10-30 або 102.

Як відомо, у Яворівський райвідділ міліції, 31 травня, звернулась громадянка з проханням встановити місцезнаходження її 21-річного сина. За словами заявниці, опівночі, на водоймищі у селі Ясниська Яворівського району, її син сів у човен та поплив у невідомому напрямку.

За повідомленням близьких зниклого, Володимир відпочивав із компанією друзів. Близько півночі він взяв човен і погріб сам, а телефон залишив на березі.

За результатами пошуків у воді біля берега знайшли взуття зниклого. Однак ні хлопця ні надувного човна не знайшли досі. Пошуки водолазів належних результатів не дали, а собака взяв слід, який привів кінолога до сусіднього села. Прочісування території та водойми триває досі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *