ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром Україна представить стратегію повернення Криму

|

порошенко

Українська влада готує до представлення Стратегію звільнення Кримського півострова від російської окупації. Зараз документ розглядається в РНБО і незабаром буде оприлюднений. Про це сьогодні, 5 червня, на прес-конференції за підсумками року керування країною заявив Президент України Петро Порошенко, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми докладаємо для цього велику купу зусиль. Ми підготували цілий пакет судових позовів від арбітражу до суду в Гаазі, які стосуються і захисту власності, і відповідальності тих чи інших осіб», – заявив П.Порошенко. Президент України також сказав, що в процесі повернення Криму відчуває підтримку найближчих союзників.

«Позиція міжнародної солідарності довкола Криму абсолютно тверда. Ангела Меркель заявила, що юридично дії Росії в Криму не можна назвати інакше, як анексія», – сказав Президент.

Петро Порошенко також повідомив, що за його дорученням в уряд спрямовано перелік соціально-економічних санкцій, які застосовуватиме Україна щодо Російської Федерації у зв’язку з анексією півострова Крим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *