ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали неповнолітнього грабіжника, який чинив злочини у нетверезому стані

|

грабіжник

У Самборі неповнолітній хлопець підозрюється у скоєні чотирьох крадіжок та спробі пограбування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Незважаючи на юний вік, хлопець вже притягувався до кримінальної відповідальності, проте висновків для себе не зробив – правоохоронці підозрюють його у причетності до п’яти кримінальних правопорушень, скоєних у місті Самбір та у навколишніх селах. Усі злочини неповнолітній скоював перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

У лютому хлопець двічі викрав гроші у господині, котра дозволила йому тимчасово пожити у своєму будинку. У першому випадку вона позбулась восьмисот гривень. У другому – двохсот. У червні минулого року у одному з сіл району зловмисник зайшов до будинку і  попросив у господині якісь непотрібні речі – він нібито не має у що одягнутись. Доки господиня шукала одяг, хлопець викрав її мобільний телефон і втік.

У грудні 2014 року, близько шостої ранку, зловмисник вибив вхідні двері до будинку і, застосувавши фізичне насильство до господині, спробував пограбувати її. Свій намір він не довів до кінця, оскільки злякався раптово увімкненого світла у сусідньому будинку та втік. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 КК України (замах на злочин) та ч.3 ст.186 (грабіж) КК України.

А у квітні цього року 17-річний юнак проник у чуже помешкання та викрав звідти п’ятсот гривень, пляшку коньяку та пляшку вина. Такий злочин кваліфікується ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України у карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *