ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков розповів, що українських бійців у Яворові годують на 17 гривень в день

|

аваков яворівМіністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про те, що на харчування одного українського військового держава виділяє 17 грн на день.

Про це глава МВС написав на своїй сторінці в Facebook Аваков також опублікував фото посла США в Україні Джеффрі Пайєтта, який відвідав українсько-американські військові навчання на Яворівському полігоні.

“Посол США в солдатській їдальні. Не зголоднів – перевіряє … морпіхів США годують за нормами на $22 в день, у нас на своїх “норми належності “… 17 грн (піднімаємо аж (!) До 35 -вибили у мінфіну зі Степаном Тимофійовичем (Полторак, міністр оборони, – ред.) “, – написав Аваков.

У той же час глава МВС додав: “У Яворові американці і наші прийняли рішення скинутися і їдять разом з загальної кухні $22 + 17 грн. Ось така поки арифметика… на майбутнє. Купувати треба не тільки танки. Персональне утримання воїна часто важливіше. Я знаю, що не всі розуміють сьогоднішні дисонанси – всім нелегко – і сподіваюся ми йдемо до професійного рівня і забезпечення мотивації наших воїнів. По можливості. Крок за кроком”.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *