ОСТАННІ НОВИНИ

Який курс долара прогнозують у 2016 році

|

im578x383-obmennik_tvc.ruВ проекті Бюджетної резолюції на 2016 рік середній курс гривні до долара закладається на рівні 22,5 грн.

Про це йдеться в проекті постанови Верховної Ради України про основні напрями бюджетної політики на 2016 рік, опублікованому на сайті парламенту.

Зростання ВВП планується закласти на рівні 2%, індекс споживчих цін (грудень до грудня) на рівні 9%, індекс цін виробників (грудень до грудня) на рівні 12%, номінальний ВВП – 2,1 трлн грн.

Також рівень безробіття, згідно з проектом Бюджетної резолюції, становитиме 9,9% за підсумками року.

Як це зазвичай буває, бюджетная резолюція може суттєво відрізнятися від ухваленого бюджету на рік. То ж цифри ще будуть змінюватись.

“Вказані основні прогнозні макропоказники можуть бути уточнені відповідно до змін соціально-економічної ситуації в 2015 році, а також з врахуванням внутрішніх і зовнішніх ризиків. У разі прийняття Кабінетом Міністрів України рішення про уточнення основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2016 рік, уточнені показники враховуватимуться при підготовці проекту Державного бюджету України на 2016 рік”, – йдеться в проекті парламентської постанови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *