ОСТАННІ НОВИНИ

У Карпатах з’явиться безкоштовна хатина для туристів

|

хата

У липні в Україні стартує цікавий проект – “Хата в Карпатах”, де зустрінуться мандрівники з усього світу, передає кореспондент Львівського порталу.

З 20 липня до 31 серпня у м. Косів Івано-Франківської області відкриють «Хату в Карпатах» для туристів зі всього світу. Проект організувала харківчанка Ліна Беркова, яка здала в оренду своє помешкання в Мюнхені, аби створити на Батьківщині цікавий проект.

У Хату можуть потрапити усі бажаючі -вікових, гендерних чи будь-яких інших обмежень немає. Головне –дотримуватись правил, які прописані тут.

Щоб попасти у Хату, потрібно написати Ліні коротке повідомлення про себе з попередніми датами перебування у місцині. Після приїзду майбутні гості мають подзвонити організаторці та обговорити усі деталі, після чого вже можна буде вселятися.

Проживання у Хаті буде безкоштовним, втім вітатимуться певні господарські внески( купувати продукти харчування, чай, туалетний папір та інші необхідні матеріали, ремонтувати зламане, підтримувати чистоту в будинку).

У Хаті немає окремих місць, які треба бронювати: необхідно просто попередити Ліну, взяти з собою спальник, килимок і розміщуватися там, де буде зручно. Окрім цього, туристам радять брати з собою горнятко, тарілку з ложкою та інші необхідні у побуті речі.

Перебувати у Хаті в Карпатах можна не більше 5-ти діб, та організатор зазначає, що може продовжити термін, якщо на те є свої причини.

«Максимальний термін перебування в Хаті умовно становить 5 днів, але може бути продовжений за індивідуальною домовленістю зі мною. Також я можу в будь-який момент скоротити термін перебування когось з  мешканців Хати, але в жодному разі не буду робити цього без вагомих на те причин», – зазначає Ліна Беркова.

Зв’язатися з організатором проекту можна на її сторінці у Фейсбуці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *