ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили організатора мережі гральних закладів

|

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки припинили діяльність трьох підпільних гральних закладів у Стрию та викрили організатора їх діяльності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

205

Дві ігрових зали, у яких всупереч вимогам Закону України «Про  заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги азартного характеру із виплатою грошової винагороди, функціонували у закритому режимі у приміщенні місцевого кінотеатру.

Під час проведеного санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили шістнадцять одиниць грального обладнання, а також довели причетність до діяльності закладу 43-річного мешканця Львівщини.

Під час слідства громадянин намагався відновити діяльність ще однієї ігрової зали. Проте, незважаючи на посилені заходи безпеки, правоохоронцям вдалось проникнути усередину та припинити діяльність нового грального закладу. З приміщення вилучено 8 одиниць грального обладнання.

Після проведення експертизи вилученого обладнання, організатору грального бізнесу повідомлено про підозру зайняття гральним бізнесом.

Чоловіку загрожує штраф від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *