ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині школярка напилася до реанімації

|

У Червонограді неповнолітня дівчина отруїлась алкоголем та потрапила до реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

206

Повідомлення про отруєння алкоголем у міліцію надійшло від лікаря Червоноградської центральної міської лікарні. 15-річну дівчину госпіталізали до реанімації.

За словами начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міського відділу міліції Руслана Короля, дівчина разом з подругою відпочивали на річці. Після того, як вони почали пити вино, одній з дівчат стало погано і її було доставлено в лікарню.

«У той день дівчинка разом з подругою попросили перехожого чоловіка придбати їм вино. Після чого дівчата пішли на річку. Після випитої шклянки вина, 15-річній дівчинці стало погано, тому вона пішла до дому. Батьки відразу викликали медичну допомогу», – повідомив він.

Батьків потерпілої притягують до адміністративної відповідальності за невиконання батьками, обов’язків щодо виховання дітей. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *