ОСТАННІ НОВИНИ

Існує висока ймовірність оточення бойовиками підрозділів сил АТО

|

В даний час існує висока ймовірність оточення бойовиками підрозділів сил АТО на Донбасі, незважаючи на низьку ймовірність масштабного наступу. Таку думку висловили аналітики Da Vinci AG у своєму звіті, пише УНІАН.

«В даний час аналіз бойових зіткнень сил АТО з бандформуваннями характеризується активною розвідкою боєм противника з розвідкою стиків підрозділів сил АТО. Незважаючи на низьку ймовірність масштабного наступу, існує висока ступінь імовірності оперативного відпрацювання противником тактичного оточення одного або відразу декількох підрозділів сил АТО», – вважають аналітики.

На їх думку, такий сценарій може бути використаний в якості додаткового інформаційного приводу з метою дискредитації вищого керівництва України з формуванням активних антиурядових/антипрезидентських настроїв і провокації масових акцій протесту.

Аналітики прийшли до висновку, що неодноразові спроби виходу ДРГ противника в тил позицій АТО можуть свідчити про розвідки флангів і оцінку противником можливості швидкого виходу в тил сил АТО більш великими силами.

Фото:www.expres.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *