ОСТАННІ НОВИНИ

Dakh Daughters вразять львів’ян новою програмою

|

dakh_daughters_1

У понеділок, 15 червня, у Львові виступатиме фрік-кабаре Dakh Daughters. Цього разу Dakh Daughters везуть нову концертну програму «Упссс…». Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

«Упссс…» – ця програма, як вітамін для серця і душі. А все – аби розвіяти хміль зимово-весняних сум’ять і прокинутись до літа й до життя. Давайте святкувати життя! «Упссс…» – і луснула куля журби й утоми. Шаблони, стандарти, погані думки розлетілись хто-куди і вивільнилось все безмежжя енергії, мудрості та любові. «Упссс…» – це ліквідація стереотипів, шаблонної поведінки й стандартів ззовні й всередині нас, – йдеться в анотації до нової концертної програми фрік-кабаре Dakh Daughters.

Dakh Daughters – це сім акторок Київського театру Влада Троїцького «Дах». А ще Dakh Daughters – це п’ятнадцять музичних інструментів й діапазон вокалу від українського плачу до суворого гроулінгу та, чи не найголовніше, – повний спектр людських емоцій. Кожен номер фрік-кабаре, кожна їхня композиція – окреме театральне дійство із виром почуттів, неймовірними історіями і зворушливими героями, у яких майстерно перевтілюються актриси-співачки.

Місце зустрічі львів’ян із неординарним столичним колективом – Національний драматичний театр ім. М. Заньковецької. Початок концерту – о 19:00.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *