ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики всю ніч обстрілювали блокпост у Родині

|

ато

У ніч з середи на четвер бойовики неодноразово обстріляли крайній  український блокпост в с.Родина, що на лінії розмежування. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті, передає кореспондент Львівського порталу.

«У середу вночі (3.06) та четвер зранку бойовики продовжували обстріли Саме тут діє єдиний на Луганщині пункт пропуску на окуповані території та в зворотному напрямку. Вночі блокпост обстрілювали з протитанкової рушниці Симонова (ПТРС) та автоматичної зброї, а сьогодні о 4.30 ранку – з підствольних гранатометів», -йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Москаль, поранених і загиблих серед українських військових наразі немає, пункт пропуску поки що діє.

Окрім цього, близько 5-ї ранку бойові дії велися також на околиці сусідньої Катеринівки – наш блокпост обстрілювали з автоматичної зброї та мінометів.

У Кримському (село біля автодороги Бахмутка) в районі протитуберкульозного санаторію між українськими військовими та бойовиками із Сокільників сьогодні о 5.45 спалахнув бій, який тривав близько години. Зараз у Кримському тихо, інформації про постраждалих не надходило.

У ніч на четвер перестрілки велися і в Станиці Луганській. Поранених чи загиблих внаслідок бойових дій немає, однак селище та вісім сусідніх сіл знеструмлені – тут немає ні світла, ні центральної води, ні нормального зв’язку.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *