ОСТАННІ НОВИНИ

 Захоплення Мар'їнки дозволить бойовикам замкнути котел в Пісках та Авдіївці - військовий

|

Захоплення Мар’їнки і Красногорівки дозволить бойовикам замкнути котел в Пісках, Авдіївці та Карлівці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник командира ДУК “Правий сектор” Валентин Манько, інформує УНІАН.

«Після застосування важкого озброєння в районі Мар’їнки, Пісок, Красногорівки можу сказати точно, що знову терористами готується наступ і черговий котел. Вони, не соромлячись, застосовують важке озброєння, вже летять не тільки міномети, але і САУ, і реактивна артилерія”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначив Манько з посиланням на розвіддані, терористи зібрали дуже велику кількість важкого озброєння, “Буратіно”, САУ, “Гради”, “Смерчі”, а також живої сили в районі Мар’їнки, Красногорівки, Пісок і Первомайського.

«Якщо терористи прорвуть оборону в районі Мар’їнки і Красногорівки, то терористам тільки залишиться закрити котел для Пісок, Карлівки та Авдіївки. І якщо ми не зробимо певних кроків першими, то так воно і буде», – підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня, російські терористи почали масований наступ на українські позиції, найбільший удар був нанесений в районі населених пунктів Мар’їнка і Красногорівка, поблизу Донецька. Українські військові відбили наступ.

Фото: news.meta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *