ОСТАННІ НОВИНИ

Європейська безпека сьогодні залежить від української армії, - Яценюк

|

На Яворівському полігоні очікують на приїзд канадських військових. Про це під час сьогоднішніх відвідин Львівщини повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент Львівського порталу.

32

“Наступні військові тренери приїдуть із Канади. Їх дислокація триватиме з серпня до вересня. Американці та британці з нами працюють зараз. Ми також очікуємо, що й інші країни ЄС долучаться до цієї місії в Україні, адже це потрібно для безпеки всієї Європи. Ми захищаємо Україну і тим самим захищаємо Європейський кордон», – сказав прем’єр.

Водночас Арсеній Яценюк переконаний, що через постійні порушення Мінських угод Росією вести дипломатичні перемовин є замало. Відтак, Україна має підсилити свій авторитет сильною професійною армією.

“Будь які дипломатичні зусилля нічого не варті, якщо вони не підкріплені сильною професійною армією та спільними зусиллями усіх держав, зокрема країн великої сімки та наших західних партнерів Очікую, що на саміті G7 світова спільнота дасть правильну і адекватну відповідь проти російської агресії “, – зазначив він.

Фото: ria.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *