ОСТАННІ НОВИНИ

У Добромилі запрацювала нова лінія з деревообробки

|

der_2

ТзОВ «Спільне українсько-китайське підприємство «Укрлісхолдинг», яке займається переробкою лісу, розгорнуло свою виробничу діяльність на базі ВАТ «Добромильський деревообробний комбінат» та вже близько шести місяців працює у місті Добромиль. Днями підприємство відвідав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Про це Львівському порталу повідомила прес—служба Львівської ОДА.

Серед основних видів діяльності компанії – виробництво фанери, дерев’яних плит, панелей та шпону.

Очільник Львівщини оглянув потужності підприємства, зокрема нову лінію із виготовлення меблевої дошки, а також зустрівся та поспілкувався з колективом.

За словами керівництва Укрлісхолдингу, за добу підприємство переробляє близько 60 кубометрів деревини, яку в основному закуповують у Закарпатській та Чернівецькій областях. Більша частина продукції експортується за кордон.

Під час спілкування представник компанії звернувся з проханням посприяти у закупівлі деревини на території Львівської області, а також ремонту дороги.

Олег Синютка звернув увагу, що зробить усе можливе для вирішення цього питання. Зокрема він наголосив, що автомобільну дорогу у напрямку Нагірне – Добромиль буде відремонтовано вже цьогоріч.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *