ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних у Львові відбудеться турнір з петанку

|

петанк

На вихідних, 6-7 червня, на вул. Винниченка (біля Порохової вежі) відбудеться традиційний турнір з петанку «Leopolis Cup». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми гратимемо на одному з найкращих в Україні майданчиків для петанку в парку «На валах». Тому це додає ще більшої видовищності змаганням. Що стосується реєстрації команд, то її не буде, але ми будемо дивитися по відмітках і питати з ким ви граєте, а потім представляти ваші команди. Хто ж не має команди, пишіть і вона знайдеться. Якщо у вас не має куль або ж ви не вмієте грати у петанк, то не засмучуйтеся, ми навчимо вас та дамо кулі для участі в турнірі», – розповів керівник львівського петанк-клубу «Leopolis» Іван Паламарчук.

Окрім ужгородців і киян, приїдуть гравці з Мукачево, Тернополя, Івано-Франківська, Коломиї, Харкова та Кракова. Приїдуть чемпіони України різних років, гравці чоловічих і жіночих збірних України. Участь може взяти будь-хто охочий. Для тих, хто не має куль чи команди, прохання завчасно повідомити організаторів.

План заходу:

6 червня (субота) — триплети

9:30 год. – реєстрація

10:00 год. – початок

Реєстраційний внесок – 50 грн. з учасника.

Регламент: групи, плей-оф

7 червня (неділя) — дуплети

9:30 год. – реєстрація

10:00 год. – початок

Регламент: групи, плей-оф

Реєстраційний внесок: – 50 грн. з учасника.

Обід – 50 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *