ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція шукає очевидців ДТП, що сталися вчора у Львові

|

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців дорожньо-транспортних пригод, що сталися у Львові 2 червня.. Внаслідок цих ДТП постраждали два велосипедисти. Про це Львівському порталу повідомив відділ Державтоінспекції  міста Львова.

Учора, 2 червня, до чергової частини Державтоінспекції міста Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернулася 17-річна дівчина,  яка повідомила про тілесні ушкодження, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. За слів потерпілої, вона травмувалась, керуючи велосипедом.

Подія сталася близько 14.30 години у місті Львові по вулиці Коперника (біля Головної пошти). Невідомий велосипедист вчинив наїзд на дівчину, яка також керувала «двохколісним», та поїхав з місця пригоди.

Внаслідок ДТП львів’янка отримала тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги її відпустили додому.

Ще одна пригода відбулася учора близько 08.45 години на вулиці Науковій, 30 а.  Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, здійснив наїзд на 26-річного велосипедиста та залишив місце ДТП.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, за телефоном «102» або (032) 238-40-27 – у чергову частину Державтоінспекції міста Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *