ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їдуть найкращі українські ілюзіоністи

|

Безымянный

20 червня у Львові, в Event Hall «Кіно», відбудеться перше українське ілюзійне шоу «Чародії – 100% магії». Це масштабна гастрольна програма дуету двох яскравих ілюзіоністів Юрія Мончака і Антона Абрашекова, з якою вони вирушили у тур Україною. Про це Львівському порталу повідомили у GMGpromo.

«Чародії» – це дует двох яскравих ілюзіоністів, володарів міжнародних премій Юрія Мончака і Антона Абрашекова. Гастролюють вони у супроводі жіночого струнного квартету «Астурія». До Львова приїдуть вперше. Зануритися у світ ілюзії та магії можна буде 20 червня в Event Hall «Кіно» (проспект В. Чорновола, 2). Початок шоу – о 19:00.

Ілюзійна шоу-програма «Чародії – 100% магії» – це перша масштабна гастрольна програма Юрія Мончака і Антона Абрашекова. Молоді «чародії», за спиною у яких – не одна перемога, впевнено підтверджують титул найкращих українських ілюзіоністів. Під час їхнього шоу навіть найбільш скептично налаштовані дорослі починають вірити у чудеса. Що вже говорити про дітей!

Юрій Мончак – фокусник та ілюзіоніст. Володар премії «MERLIN AWARD», яку вручає президент міжнародного братства ілюзіоністів «IMS» Тоні Хассіні. Цю премію вважають однією із найпрестижніших нагород у жанрі ілюзії і називають еквівалентом кінематографічного «Оскара». Мончак здобував нагороди у міжнародних фестивалях магів та ілюзіоністів у Болгарії, Білорусі, Росії… А ще цього хлопця, який на очах у публіки творить дива, добре знають українські телеглядачі: Юрій був фіналістом телепроектів «Здивуй мене» («1+1») та «Чудо-люди» (IСTV), півфіналістом шоу «Україна має талант-3» (СТБ) і експертом «Битви екстрасенсів-8» (СТБ).

Антон Абрашеков – талановитий фокусник-маніпулятор, який здобув популярність, перемігши у телевізійному шоу «Здивуй мене». В активі Антона – також міжнародні нагороди. А його шоу особливе не тільки умінням щоразу дивувати глядача новими фокусами, а й артистичністю. Оскільки Абрашеков – професійний танцюрист, його виступи супроводжуються дивовижною пластикою.

Ціна квитків на ілюзійне шоу «Чародії» 20 червня в Event Hall «Кіно» – від 120 до 350 грн. Продаж квитків – на сайті gastroli.ua. А також в касах «GASTROLI».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *