ОСТАННІ НОВИНИ

Через відсутність води Борислав відправив у відставку мера

|

нема води

Депутати Бориславської міської ради проголосували за відставку мера Володимира Фірмана, а також дострокове припинення повноважень виконавчого комітету міськради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

До такого рішення призвела акція протесту, на яку вийшли місцеві жителі, вимагаючи вирішити питання із водопостачанням, що вкотре відімкнули через борги «Бориславводоканалу»..

«Ми зустрічались з керівництвом Борислава та пропонували чіткий графік погашення заборгованості, щоб врегулювати ситуацію та забезпечити стабільне водопостачання. Проте реакції не було. Тому сьогодні справою займаються правоохоронці. Ймовірно, що також будуть порушені й кримінальні справи», – розповідає заступник голови ОДА Ірина Гримак.

Зазначимо, що від початку року у Бориславі і селищі Східниця вже кілька разів припиняли подавати воду терміном від тижня і понад місяць. За словами місцевих жителів, відімкнення водопостачання за цей рік трапилось вже вшосте.

Нагадаємо, що мер Борислава звинувачує окремих осіб в навмисному псуванні водних насосів з метою взяти «Бориславводоканал» в концесію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *