ОСТАННІ НОВИНИ

Українець напакував каністри бурштином, щоб таємно вивезти до Польщі

|

P6020324

Сьогодні зранку громадянин України, прямуючи з України в Республіку Польща через пункт пропуску «Угринів» Львівської митниці ДФС, намагався вивезти близько 10 кг бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Громадянин  перетинав кордон автомобілем марки «RENAULT TRAFIC»,  обравши для слідування смугу спрощеного митного контролю „зелений коридор”. Своїми діями він заявив про відсутність в нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені обмеження.

P6020328

Автомобіль було скеровано зі смуги спрощеного митного контролю в місце поглибленого догляду транспортних засобів, де було виявлено товар, прихований від митного контролю, а саме: необроблене каміння різної геометричної форми, жовто-коричневого кольору, загальною вагою 10 кг., яке знаходилося у чотирьох ємностях для палива (каністрах), розміщених у заздалегідь виготовлених тайниках.

Таким чином, гр. України, вчинив дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбаченого  ч.1 ст. 483  Митного кодексу України.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *