ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує культурний проект «Майстерня міста»

|

майстерня міста

У п’ятницю, 5 червня, вчетверте у Львові стартує проект «Майстерня міста». Захід триватиме до 21 червня на пл. Св. Теодора, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч культурний проект залучатиме громадські ініціативи з інших міст України і матиме на меті розвиток занедбаних районів міста.

«Майстерня міста у нас проводиться з 2012 року. Цього року вона розпочинається 5 червня і триватиме до 21 червня. Буде проводитись на пл. Св. Теодора. Основною метою є те, що вона має бути імпульсом для оновлення, активізації районів», – розповіла начальник управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

Нагадаємо, «Майстерня міста» організовується в рамках проекту Львівської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова».

Довідка.

Урбаністично-культурний проект «Майстерня міста» за три роки став дієвою платформою для співпраці громадських організацій, ініціатив, міської ради, а також митців, ремісників та інших небайдужих до свого міста. Головною метою заходу є залучення мешканців до процесів розвитку та оновлення міста.

Програму заходів проекту можна переглянути за посиланням.

Фото: lv.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *