ОСТАННІ НОВИНИ

Львів і Салоніки з'єднав новий авіарейс

|

DSC_1717

Сьогодні Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького спільно з туроператором Музенідіс Тревел, який представляє грецького авіаперевізника «Ellinair» у Львові, офіційно відкрили рейс Львів-Салоніки в рамках здійснення польотної програми з України до Греції. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

DSC_1917

DSC_1920

 

DSC_1710

Як розповів виконувач обов’язків Генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Дмитро Шинкарчук така подія, як відкриття нового авіарейсу є дуже важливою для львівського аеропорту.

«Ми раді вітати початок виконання рейсу авіакомпанії «Ellinair» зі Львова до Салонік, що дозволить пасажирам Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького з комфортом подорожувати до Греції. Висловлюємо впевненість у популярності цього рейсу серед пасажирів, адже в сезон весняно-літньої навігації напрямок до Середземномор’я є одним з найочікуваніших», – зазначив Дмитро Шинкарчук.

DSC_1763

DSC_1788

 

Рейси між Львовом та Салоніками виконуватимуться кожні 10/11 ночей по понеділках та четвер Саргах. Виконання програми польотів розпочинається 1 червня та триватиме до 5 жовтня 2015 року. Виліт з Салонік о 9.00 годині приліт до Львова об 11.10 годині, виліт зі Львова о 12.30 годині, та приліт до Салонік о 14.40 годині за місцевим часом.

DSC_1869

Як розповіла директор філії туроператора Музенідіс Тревел Львів Альбіна Брилліантова, загалом авіакомпанія запланувала виконати 13 рейсів з\до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

«Сезонна маршрутна лінійка Ellinair значно розширює можливості для подорожей і відпочинку на курортах грецького Середземномор’я. Туристи Західної України можуть відвідати такі популярні регіони Греції, як знаменитий своїми пляжами півострів Халкідіки, “смарагд” грецьких островів Тасос, аристократичний острів Корфу в комбінованому турі з відвідуванням “столиці хутра” Касторії, божественну Олімпійську Рів’єру, знамените місто Салоніки – другу столицю Греції. Також рейси з внутрішнім перельотом відкривають туристам найкрасивіші острови Греції – острів Санторіні і острів Міконос», – розповіла Альбіна Бриліантова.

DSC_1828

Участь у відкритті нового авіарейсу взяли також представники місцевої влади:  голова Львівської обласної ради Петро Колодій, директор ЛКП Агенції з підготовки подій Ліна Остапчук та заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

Уході урочистого відкриття літак зустріли «водяною аркою», перерізали червону стрічку перед трапом літака та привітали перших пасажирів танцювальним флешмобом.

DSC_1676

DSC_1939

DSC_1735

Фото: Святослав ДРАБЧУК, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *