ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи провокують обстрілами по всій лінії розмежування

|

З 18 години вчорашнього вечора і до ранку неділі на Сході України продовжувались провокації зі сторони російсько-терористичних угруповань.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає Еспресо.TV.

Найгарячіше було на Донецькому напрямку. Загарбники з мінометів різних калібрів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали Опитне, Піски, Новотроїцьке, Мар’їнку, Гранітне. Вночі, у районі Миколаївки наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою противника. Наразившись на прицільний вогонь, бандити відступили.

На Артемівському – від мінометів та гранатометів злочинців неодноразово потерпало Кірове та Золоте. А в районі Троїцького відбулося бойове зіткнення.

На Луганському – з автоматичних гранатометів злочинці вели вогонь по Золотому-4 та Станиці Луганській. Вночі тут бандити більше не стріляли.

На Маріупольському – з стрілецької зброї та мінометів бойовики тричі стріляли по Широкиному. Тут після 23.00 до ранку настала тиша.

Майже всю ніч у небі фіксувалися прольоти безпілотних літальних апаратів загарбників. Їх було зафіксовано за маршрутами: Раївка – Старий Айдар, Сміле – Кримське, Донецьке – Словяносербськ, Трьохізбенка – Щастя, Лисичанськ – Новоахтирка, Маріуполь – Мангуш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *