ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі офіційно призначено очільником Одеської ОДА

|

im578x383-Без имени (1)Президент України Петро Порошенко на зустрічі з керівництвом та депутатським корпусом Одеської обласної державної адміністрації представив нового очільника ОДА Міхеіла Саакашвілі

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу президента.

“Я не тягнув Саакашвілі на цю посаду. Він сам прийняв рішення… В Україні не буде влади олігархів. Буде дисципліна! Це ті завдання, які ставлю новому голові Одеської ОДА Саакашвілі”, – йдеться у Твіттері Президента.

Він також додав: “В України є свій власний шлях, але приклад Грузії дозволить нам не наступати на ті ж граблі, змінюючи країну”.

За словами прес-секретаря глави держави Святослава Цеголко, Президент, представляючи Саакашвілі в Одеській ОДА, звернувся до присутніх українською, російською, румунською та болгарською.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Саакашвілі вже отримав українське громадянство.

Зазначимо, сьогодні з візитом в Одесу виїхав президент України Петро Порошенко. Раніше секретар Одеської ОДА Микола Покровський заявив, що Порошенко у суботу відвідає область і представить нового голову обласної держадміністрації.

Нагадаємо, у п’ятницю ввечері з’явились чутки про те, що Михайло Саакашвілі може стати губернатором Одеської області. Пізніше Саакашвілі натякнув про своє призначення главою Одещини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *