ОСТАННІ НОВИНИ

Незаконним будівництвом на вул. Гіпсовій зацікавились правоохоронці

|

гіпсовеПравоохоронці Львівщини зареєстрували кримінальне провадження й ведуть досудове  розслідування щодо можливого незаконного будівництва по вулиці Гіпсовій, 36 в у м.Львові. Про це повідомили у ГУ МВСУ у Львівській області, відповідаючи на звернення з цього приводу народного депутата України Ігоря Васюника, інформує Львівському порталу прес-служба нардепа.

«Повідомляємо, що в Головному управлінні МВС України у Львівській області розглянуто Ваше звернення щодо можливого незаконного будівництва по вулиці Гіпсовій, 36 в у м.Львові.

4 травня 2015 р. вказане звернення зареєстроване в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Франківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області за №4548.

Встановлено, що на підставі Вашого звернення працівниками слідчого відділення Франківського  РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області 7 травня 2015 року зареєстровано кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.358 КК України.

Досудове розслідування здійснює СВ Франківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області», – зазначено у відповіді нардепу, підписаній начальником ГУ МВСУ у Львівській області Дмитром Загарією.

Нагадаємо, як вдалося з’ясувати «Львівському порталу» в рамках розслідування, семиповерховий житловий будинок за адресою вул. Гіпсова, 36 В збудований без жодного дозвільного документа.

відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *