ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин виборов на Кубку світу бронзу і олімпійську ліцензію  

|

На спортивному стрільбищі Мюнхена (Німеччина) упродовж 27 травня – 1 червня 2015 року триває третій етап Кубка світу з кульової стрільби. Рекордна кількість учасників – 901 спортсмен з 87 країн світу розігрують 24 олімпійські ліцензії у 10 вправах (стрільби з гвинтівки та з пістолета). Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Вчора завершився перший вид змагань – вправа ГП-6 у стрільбі з пневматичної гвинтівки на дистанції 10 м. Успішним він виявився для майстра спорту міжнародного класу, львів’янина Олега Царькова (тренер – Заслужений майстер спорту Леся Леськів), який пройшов у фінал з результатом 630,8 очок, повторивши рекорд України, який він продемонстрував на цьогорічному зимовому національному чемпіонаті в приміщені.

Перемогу у фінальній серії здобув Квінан Жу з Китаю; друге місце посів росіянин Владімір Масленніков, а бронзова нагорода й олімпійська ліцензія на Ігри ХХХІ Олімпіади 2016 – у члена національної збірної команди України Олега Царькова.

Технічні результати змагань:

  1. К. Жу (Китай) – 206,0 очок
  2. В. Масленніков (Росія) – 205,7
  3. О. Царьков (Україна) – 184,2
  4. В. Бубновіч (Білорусь) – 163,5
  5. Х.Янг (Китай) – 143,7
  6. А. Біндра (Індія) – 122,4

Представниці Львівщини в цьому виду зброї: МСМК Наталія Кальниш посіла 33 місце, а ЗМС Леськів Леся – 94 місце в особистому заліку.

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *