ОСТАННІ НОВИНИ

Активних львів’ян запрошують подавати свої ідеї щодо розвитку Парку культури

|

парк культури

На вихідних, 30 та 31 травня, спеціалістів та активних мешканців запрошують до розроблення проекту розвитку Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На воркшоп вихідних днів вже зареєструвалося 47 учасників. Мова йде здебільшого це про спеціалістів у сфері архітектури, дизайну, дендрології та активних мешканців.

«Я працюю в офісі з 10.00 до 19.00 год. кожен день, і на вихідні мені дуже хочеться вирватись на природу. То ж хочу мати змогу поїхати в гарний парк з друзями, погуляти, посидіти на галявині, покататись на атракціонах, поїсти і просто відпочити душею», – розповіла активна мешканка, учасниця воркшопу.

Учасники акції  наразі пропонують встановити безпечні ігрові майданчики, відновити кінотеатр «Дружба» та Зелений театр, облаштувати собачий майданчик, організувати дозвілля старших людей тощо.

«Вважаю, якщо місто має такий красивий зелений куточок, його варто облагородити, щоб мешканці та гості міста мали бажання проводити там свій вільний час. Парк – це місце, де можна сховатися від міської метушні. По-перше, там має бути чисто, по-друге, мають бути зручні МАФи, доріжки тощо», – поділилася ідеями архітектор Христина.

Зареєструватися на воркшоп можна заповнивши анкету.

Нагадаємо, що незабаром у Парку культури відкриють новий цікавий дитячий майданчик.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *