ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко погрожує дати по руках тим, хто фальшуватиме місцеві вибори

|

Президент Петро Порошенко заявив, що каратиме тих, хто застосовуватиме адмінресурс на місцевих виборах. Про це він сказав в інтерв’ю з нагоди року його перебування на посаді президента, яке сьогодні транслюють загальнонаціональні телеканали.

«Колишні прихильники Януковича, члени його команди, ті, хто розграбовували державу і зараз перефарбувалися або в якихось народних захисників, або в опозицію, український народ їм ніколи не повірить, у нас дуже добра пам’ять», – вважає Порошенко.

«Штучні кремльовські проекти, які агітують Україну за «русскій мір», наштовхнуться на дуже сильний патріотичний рух, незалежно від того, де це буде – в Тернополі, Франківську чи Ужгороді або ж в Харкові, Запоріжжі чи Дніпрі», – додав він.

«Ми зробимо все можливе для того, щоб цього не допустити. І саме тому я абсолютно свідомо, незважаючи на заклики багатьох скасувати місцеві вибори, говорю: вибори відбудуться. Я впевнений, що у реваншистів немає жодного шансу», – заявив Порошенко.

«Я довіряю українському народу, я впевнений, що його не можна обдурити. Кремльовські методи пропаганди в Україні не спрацюють. А тим, хто буде використовувати адмінресурс, я сам дам по руках, так само як я це зробив після завершення парламентських виборів, коли окремі губернатори з використанням адмінресурсу намагалися провести лояльних до них депутатів», – додав Порошенко.

Фото: news.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *