ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині противник вів вогонь на всій ділянці фронту (мапа)

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. За фактами, які повідомив сьогодні речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, вчора активність противника значно знизилася: кількість фактів порушення режиму тиші з боку бойовиків зменшилася більш, ніж у півтора-два рази. На Маріупольському напрямку бойовики здійснили кілька обстрілів наших позицій з мінометів та 122-мм гармат в районі с. Миколаївка та Широкине.

1111На Донецькому напрямку значно покращилася обстановка в районі аеропорту – фактів застосування важких озброєнь НЗФ на цій ділянці нашої оборони за минулу добу не зафіксовано. Натомість епізодичні перестрілки спостерігалися на південь від Донецька (у Мар’їнському районі), та на північ, зокрема неспокійно було у сел. Лозове поблизу Світлодарська.

2222На Луганському напрямку противник вів вогонь на широкій ділянці фронту – від Попасної до м. Щастя. Зокрема, у ході боїв в районі с. Кримське ворог вів вогонь по наших позиціях з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а по околицях Попасної завдав артилерійський удар зі 122-мм гармат, внаслідок чого загинула жінка. Через ворожий вогонь була пошкоджена і частково зупинила роботу Луганська ТЕС у м. Щастя, наразі її роботу відновлено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *