ОСТАННІ НОВИНИ

Укрпошта збирає подарунки для дітей-сиріт

|

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей «Укрпошта» проводить захід «Збери кошик для дітей-сиріт». Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі «Укрпошти».

Допомога дітям

У період з 2 червня по 2 липня у кожному відділені поштового зв’язку знаходитиметься встановлений поштовий ящик, до якого всі бажаючі можуть покласти речі, необхідні для дітей, що виховуються у дитячих будинках.

Рекомендовано приносити миючі засоби: шампуні, мило, для миття посуду, пральний порошок; одяг: новий, можна вживаний, але чистий; сухе печиво, солодощі, фрукти; підгузки: канцтовари: книжечки, альбоми для малювання, фарби, фломастери, розмальовки, пластилін, кольоровий папір, олівці; іграшки; гаджети тощо.

Впродовж та по закінченні акції здійснюватиметься передача речей до дитячих будинків.

А також, «Укрпошта» оголошує з 27 травня по 7 червня 2015 року конкурс на визначення кращої фотографії вашої дитини.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати на адресу Укрпошти найпривабливішу світлину вашого усміхненого та радісного малюка віком до 10 років в один зі зворушливих моментів життя.

Фотографії слід відправляти на електронну ([email protected]) або поштову адресу: УДППЗ «Укрпошта», 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22, з поміткою «Фотоконкурс «Щаслива дитина».

Усі світлини, що надійдуть на вказані адреси, Укрпошта опублікує на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Саме там за найбільшою кількістю лайків під фотографіями і визначатимуться переможці фотоконкурсу. Підрахунок голосів відбуватиметься станом на 12.00 год. 15 червня 2015 року.

За результатами конкурсу авторам фотографій, що найбільше сподобаються читачам, Укрпошта презентує подарунки. А головний переможець отримає від Укрпошти спеціальний подарунок – «Власну марку» зі своїм фото. Фото-переможець конкурсу буде опубліковане на сайті Укрпошти та у засобах масової інформації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *