ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу частково перекриють центр Львова через Чемпіонат серед тілоохоронців

|

площа Міцкевича

У зв’язку з проведенням XVIII Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців у центральній частині міста частково обмежать проїзд. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У центрі міста змагання пройдуть 30 травня на площі Адама Міцкевича, де з 4.00 до 20.00 год. для руху транспорту буде перекрито відрізок дороги від пам’ятника А. Міцкевичу до площі Галицької.

а також 31 травня змагання відбудуться на стадіоні «Арена Львів».

На час проведення змагань перекриють відрізок дороги від площі А. Міцкевича до площі Галицької. Не закриють виїзд з вулиці Коперника та розворот на проспекті Свободи.

У суботу більшість автобусів пересуватимуться  за тими маршрутам, за якими їздять по неділях. Відтак, громадський транспорт курсуватиме за таким маршрутом:

Маршрут №24: вул. Бандери – вул. Коперника – вул. Стефаника – вул. Дудаєва – просп. Шевченка – вул. Герцена – вул. Франка – пл. Соборна – вул. Личаківська.

Маршрути №45 та №48: вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. кн. Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Вітовського.

Маршрут №1: закорочено до пл. Різні.

Маршрути №5А та №47А: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – вул. Личаківська.

Маршрути 3А, 4А та №53: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Ш. Руставелі – вул. Франка.

Як повідомляв раніше Львівський портал, у Львові з 30 травня до 1 червня проходитиме Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців.

Фото: lvivtrip.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *