ОСТАННІ НОВИНИ

Рок-гурт «Біла Вежа» презентував патріотичне відео на вірш Симоненка «Виростеш ти, сину»

|

Біла Вежа

Напередодні свого львівського концерту, який відбудеться у четвер, 28 травня, у клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88), рок-гурт із Києва «Біла Вежа» презентував новий відеокліп – на пісню на слова видатного українського поета Василя Симоненка «Виростеш ти, сину». На виступі у Львові ця композиція стане одним із ексклюзивів концертної програми. Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

Ще торік музиканти «Білої Вежі» отримали офіційний дозвіл на використання поезії Василя Симоненка від його онуки – Мирослави Симоненко. Створення музики до знаного вірша класика було справою непростою та напрочуд відповідальною. Пісня була готова наприкінці 2014-го, її прем’єра відбулася на київському концерті групи у рамках акустичної програми. А вже на повторному виконанні «Виростеш ти, сину», під час концерту у столиці «Симфонія миру», композиція зірвала овації залу.

І ось наприкінці весни 2015-го рок-гурт «Біла Вежа» презентує відео на пісню «Виростеш ти, сину». Це вже третя відеоробота команди. У пошуках свіжої та цікавої ідеї для кліпу музиканти наштовхнулись на роботи українського Театру тіней «Fireflies».

За задумом музикантів, кліп вийшов зрозумілим та легким. Безсмертні слова, покладені на нову музику, і сюжетна лінія відеоролика підкреслюють духовні основи українців: любов до Матері та до Батьківщини. Як кажуть учасники «Білої Вежі», цей кліп є подарунком усім матусям – зі щирим побажанням, щоб їхні діти жили у щасливій мирній країні.

28 травня  рок-гурт «Біла Вежа» дасть концерт у львівському клубі «Picasso». Початок виступу о 19:00

Ціна квитків на концерт рок-гурту «Біла Вежа» у клубі «Picasso» у Львові 28 травня – 50 грн. (фан-зона), 70 грн. (за столиком).   Продаж квитків – на сайті gastroli.ua.

Фото: організаторів концерту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *